Dolgaim

Néhány dolog ami nyomja a lelkem és számomra vagy esetleg mások számára is fontos lehet. Nem lesz rendszeres,de legalább lesz. :)

Friss topikok

  • Gábor, az emlékező: Az elet azert olyan szep, mert nem egy talcan atnyujtott pecsenye,hanem azert szep, mert van benne... (2012.06.19. 21:21) Merengés III.
  • Sspot: ejj-ejj, az az internetes szerepjáték :| Tényleg megváltoztatott mindent :< (2011.11.15. 19:04)
  • Öregtyúk: Hát igen! Egyszer mindenkinek elkezd megkeményedni a feje lágya, főleg miután már ugy érzi kopasz ... (2010.11.24. 20:42) A remény halovány szikrái...
  • Gábor, az emlékező: @Sspot: Nah ilyen ez a mai világ...itt már a Laliknak is fülevan : )) (2010.09.04. 19:00) Hosszú nyár, hosszú szenvedés
  • Sspot: Kicsit depis, de amugy fasza :D keep goin' (2010.05.10. 17:15) Hajnali gondolatok

Linkblog

HTML

Két előadás közötti szünet....

2009.10.01. 11:56 | Gábor, az emlékező | 2 komment

Az ember olyankor döbben rá hiányaira és gyengeségeire, amikor van ideje gondolkozni rajta. Ezért boldogabbak azok az emberek, akiknek mindig van dolguk...bár ez nem egészen így van,de a lényeghez valahol biztos közel járok.

 

Mi lehet oka a lehangoltságomnak? Talán a magány, bár ez képlékeny dolog, lehet rajta változtatni. Talán az egyedüllét, a felnőtté válás első lépései ilyen nehezek és ezek miatt érezném magam ilyen furán. Nos, bármelyik megeshet, de lehet hogy most speciel nálam mindegyik fennáll egyszerre...

Bárcsak picikét derűsebb oldaláról tudnám nézni a napot. Az érzelmi kitörések nagysága és rendszertelensége arra enged következtetni hogy össze lehetek zavarodva valami, vagy esetleg valaki miatt. De persze az egyetem nem csak erről akarna szólni. Ahogy azt észrevettem, eléggé nagy a rendszertelenség az írásaim tartalmát illetve megjelenésének rendszerességét illetően. Erre is keresem az okot, bár ez szerintem biztos csak a "depis" hangulatomnak a része.

Vegyük csak sorra: lassan már 1 hónapja hogy egyedül tengetem napjaimat, részben magamra, részben pedig firmáimra utalva. Nem szaladgálhatok minden kis apró hülyeséggel a felsőbbévesekhez...a tanulópénzt mindenki megfizeti.

Vizsgák. Nos ez a sarkallatos pont, mit lehet mit tenni, le kell ülni és tanulni. A hétvégét egész konkrétan erre fogom szánni...leszámítva azt, hogy szombaton biztos délig fogok aludni.

Rosszkedv. Ezt mondjuk jelen esetben bármi és bárki okozhatja, erről nem lehet nagyon sokat írni. Nyelni kell egy nagyot, hidegvíz az arcra és heppiféjszel lehet továbbhaladni.

Egyenlőre ennyi lettem volna, tekintve hogy nemsokára óra, és még össze kell szednem magam...mindenhogy....

A bejegyzés trackback címe:

https://emlek.blog.hu/api/trackback/id/tr151420315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pingvin66666 2009.10.02. 15:45:09

Szerintem a rosszkedv és a lehangoltság az első kolis időszak miatt is lehet. Új hely, új emberek. De egy idő után oldódni fog a hangulat, most még éppen hogy eltelt egy hónap. Kitartás koma, lesz még jobb a szitu :D

baleri 2009.10.21. 21:50:22

Kedves Gábor!
Elolvastam az írásaidat! Csak így tovább!! Az jót tesz az embernek, ha kiírja magából a dolgokat. Először is. :)
Gondolkodj pozitívan! Még ha nehezedre is esik, mindig történik valami jó az emberrel. És minden rosszaban van valami jó!
A kolesznál nincs nagyobb buli. (tapasztalatból beszélek, sokadik évemet kezdem már koleszban)
A magányt lekell gyűrni! Minden bizonnyal rajtad kívül rengeteg ember van abban a bizonyos koleszban aki társaságra vágyik. ( de néha jobb az egyedül lét)
"úgy tekints az emberekre, hogy a föld se jó, se ferede, se gyönyör,se bú tanyája, csak magadnak képe,mása. Ki sóhajtoz, ki mulat a világ csak hangulat! " (Reviczky)
Na ez jó hosszú lett! Bocsi!
Vigyázz magadra! Mosolyogj!!! És ha minden kötél szakad is gondolj az Unicumra + :)
Várom a további írásaidat!
süti beállítások módosítása